Міністерство освіти і науки України рекомендує керівникам вищих та професійно-технічних навчальних закладів м. Києва сприяти розміщенню студентів у гуртожитках та вільних від навчального процесу приміщеннях.
Як йдеться в переданому УНІАН повідомленні за підписом міністра освіти Василя КРЕМЕНЯ, у зв`язку з тим, що у м. Києві перебуває велика кількість студентів та учнівської молоді з різних регіонів України, які тривалий час знаходяться на вулицях у несприятливих умовах і потребують медичного обслуговування, харчування, теплого одягу, засобів гігієни, міністр просить надати їм всебічну допомогу.
`Ми не можемо залишатися байдужими до здоров`я і безпеки наших дітей. З цією метою рекомендуємо сприяти розміщенню студентів у гуртожитках та вільних від навчального процесу приміщеннях, створити належні умови для їх харчування та надання медичної допомоги. Підставою для поселення є пред`явлення студентського (учнівського) квитка`, - зазначає міністр.
Міносвіти доручає у кожному вищому навчальному закладі створити оперативну групу та повідомити номери контактних телефонів на дошках оголошень навчальних закладів.

УНІАН