Голова Партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах прокоментував оприлюднений учора С.Тігіпком план урегулювання ситуації в Україні, повідомляє прес-служба А. Кінаха.

Віе зазначив, що `усі запропоновані пропозиції є далекими від реальних подій, настрою та очікувань українського народу, не відображають справжньої соціально-політичної ситуації в країні та загрози, перед якою постало українське суспільство та Україна`.

`Здається, штаб не розуміє, наскільки загострилася соціальна напруга в суспільстві, наскільки Україні та її громадянам потрібен конструктивний шлях вирішення проблем, що склалися`, - наголосив голова ПППУ.

На думку Анатолія Кінаха, наразі Україна конче потребує конкретних дій щодо реалізації вимог Конституції. Люди чекають справедливих рішень судів з масових порушень виборчого законодавства. Голова ПППУ упевнений, що тільки таким чином можна запобігти розколу і конфронтації в суспільстві.

Водночас Анатолій Кінах здивування висловом про вимогу амністії учасникам подій 21-24 листопада. `Ті, хто зараз знаходяться на Майдані та Хрещатику, на акціях протесту в усіх куточках України, не потребують амністії. Саме вони, а не штаб провладного кандидата, захищають нині закони, Конституцію та демократичні принципи життя в державі, саме вони відстоюють право на вільне волевиявлення та справедливий вибір українського народу`, - наголосив він.

Джерело: прес-служба А.Кінаха