24 листопада відбулась ще одна позачергова сесія Львівської облради, на яку зібралось 46 депутатів. 45 голосами `за` було прийняте рішення взяти на себе всю повноту влади та відповідальність за суспільно-політичну ситуацію у Львівській області; висловити недовіру голові та заступникам голови Львівської обласної державної адміністрації; надати Президії обласної ради право в період між сесіями приймати рішення від імені обласної ради і доручити Президії сформувати органи виконавчої влади у Львівській області. Виконком перейняв на себе виробничі і політичні функції облдержадміністрації і призупив її повноваження. Головою виконкому депутати обрали керівника виборчого штабу В.Ющенка у Львівській області Петра Олійника, його заступником - керівника фракції `Наша Україна` в обласній раді Олега Канівця, як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Окремим голосуванням по кожному із керівників депутати прийняли рішення усунути від виконання обов’язків Олега Сала, Тараса Козака, Мирослава Хом’яка, Ігоря Думу, пана Коноваленка та пана Кутя за брутальні порушення законодавства перед другим туром голосування. Натомість виконання обов’язків було покладено на таких осіб: УМВСУ у Львівській області - Михайла Ваврина (перший заступник - п. Терех), ДПА у Львівській області - Василя Рябошапки, керівника `Львівліс` - Анатолія Дейнеки.

Завтра депутати розглянуть кандидатури на посаду керівника Західної регіональної митниці, податкової міліції та обласного Управління пасажирського транспорту.

Джерело: Прес-служба Львівської обласної ради