Місто енергетиків Нетішин поповнило список міст України, які офіційно висловили недовіру Центральній виборчій комісії та уряду Віктора Януковича. Про це повідомили у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, повідомляє прес-служба `Нашої України`.

Учора ввечері, 23 листопада, о 19.30 розпочалося засідання двадцять четвертої (позачергової) сесії Нетішинської міської ради ІV скликання. До порядку денного було включено одне питання: `Про суспільно-політичну ситуацію в місті Нетішині, що склалася після проведення повторного голосування на виборах Президента України`.

У результаті обговорення цього питання Нетішинська міська рада висловила свою недовіру Центральній виборчій комісії та уряду Віктора Януковича, а також схвалила вимоги звернення територіальної громади міста, висловлені в резолюції мітингу жителів міста на підтримку народного кандидата в Президенти України Віктора Ющенка.

Нагадаємо, що громада міста на виборах Президента України 21 листопада 2004 року віддала свій голос за Віктора Ющенка - 80,6%.

Джерело: Прес-служба `Нашої України`