За уточненою інформацією, яку отримав Центральний штаб Віктора Ющенка, сьогодні у аеропорту Бориспіль приземлилися два літаки, на борту яких знаходилися бійці російського спецназу `Вітязь`.

Полковник Ляшенко, заступник командира авіаційної бригади по тилу, якому було доручено обслуговувати ці літаки, відмовився виконувати наказ. Він подав рапорт про відставку.

Проте літаки таки приземлилися в `Борисполі`. Бійці російського спецназу були привезені до міста Києва. Про місце їх дислокації наразі невідомо.

Центральний штаб передав цю інформацію голові СБУ Ігорю Смєшку для проведення розслідування і водночас попередив керівництво Служби безпеки про необхідність вжиття заходів по захисту життя полковника Ляшенка, який опинився в небезпеці.

Через півгодини керівник військової контррозвідки СБУ підтвердив по телефону, що полковник Ляшенко дійсно проходить службу у бориспільській авіаційній бригаді і за попередньою інформацією справді сьогодні подав рапорт про свою відставку, однак представник СБУ заперечив факт приземлення у Борисполі двох російських літаків

Джерело: прес-служба `Нашої України`