Виборчий штаб Віктора Ющенка має намір продовжувати добиватись перемоги їх кандидата різними способами, зокрема, шляхом оскарження рішення ЦВК через Верховний Суд, а потім - в міжнародних інститутах, повідомляє МЦК.

`Ніхто не збирається здаватись`, - заявив в інтерв`ю журналістам після оголошення результатів виборів Президента України народний депутат Юрій Ключковський. `У нас є багато правових можливостей`, - зазначив він. Крім того, `зовсім не збираються відмовлятись від свого права народ`, який `завжди має можливість будь-яким доступним способом боротися проти узурпації влади`. `Думаю, народ буде це робити`, - вважає Ключковський. Він підкреслив: `ми будемо діяти так, щоб добитися перемоги`.

Коментуючи можливість переговорів прихильників Ющенка з оголошеними Центрвиборчкомом Президентом, Ключковський заявив, що поки що не бачить бажання переговорів, а крім того, він не бачить `про що говорити`. Народний депутат Юрій Кармазин повідомив, що штаб Ющенка буде оскаржувати рішення Центрвиборчкому спочатку в Верховному Суді, потім - в міжнародних інституціях.

МЦК