На підтримку Віктора Ющенка в столицю все прибувають і прибувають люди з регіонів, як повідомляє Жанна Довгич, член журналістської ініціативи `Правда переможе`.

Вони знаходять велику підтримку з боку киян, яких вони до цього зовсім не знали.
Вже півтори сотні долинчан приїхали до Києва у вівторок ввечері двома автобусами без особливих перешкод. Переважно всі ці люди поки живуть в автобусах, які стоять в Академмістечку, а в середу очікується приїзд ще п´ятисот чоловік з Волинського району.

Віталій Головатий, координатор наметового містечка каже, що їжі та одягу кияни назносили стільки, що його може стати на кілька місяців облоги: серед харчів, які приносять на Майдан, крім хліба, ковбаси, чаю є й такі, як червона ікра.

Про теплий прийом у столиці говорять і інші наметяни: Андрій Кравецький, зварювальник з `Криворіжсталі`, каже, що має вже три комплекта одягу, крім того, в якому приїхав до Києва –кияни щоденно зносять на майдан теплі речі та одяг.

Віталій Головатий каже, що насправді у містечку зараз найбільше бракує гарячої води і просить приносити її у таких ємностях, які б подовше зберігали тепло. Більшою мірою Головатий розраховує на допомогу збоку навколохрещатицьких закладів харчування.

Джерело: Жанна Довгич, журналістська ініціатива `Правда переможе`