Сьогодні 20-титсячний мітинг знову прийшов під стіни Львівської обласної Державної податкової адміністрації. Як і вчора, сюди прийшли не лише студенти, а й прості громадяни. Гасла, які вигукують люди, -- «Хом’як -- боягуз» (Мирослав Хом’як – керівник ДПА у Львівській області) та «Податківцям волю!».

Нагадаємо, вчора працівників Податкової адміністрації у Львівській області закрили в будівлі і не випускали впродовж робочого дня. Закрито податкову і сьогодні, люди знову не можуть виходити з приміщення. На дверях знову висить табличка `Закрито з технічних причин`. На входах на першому поверсі стоять люди у формі податкової міліції і абсолютно нікого з присутніх не пропускають всередину. Вчора не допомогло посвідчення і довіреній особі Ющенка Святославу Рущишину, який також пробував увійти в приміщення.

Самі ж працівники податкової інспекції можуть лише виглядати у вікна. Але -- що прикметно -- податківці не пасивно спостерігали за мітингом, а й висловлювали свою позицію можливими шляхами. З вікон будівлі, як і вчора, сипляться аркуші паперу із написами `Нас не випускають, але ми з вами`, `Ви молодці, ми з вами`, `Хоч під замком, зате з вами!`, «Ми такі самі як і ви!». Також податківці вивішують у вікнах офісів помаранчеві хустинки та шалики.

Вчора податківців почали випускати наприкінці робочого дня, після 18 год. -- через `чорний хід`. Близько 40 осіб підійшли до мітингуючи і сказали, що `працювати у податковій бандитської держави вони не хочуть`.

ІМІ