Депутат Чернігівської міської ради Шумило С.В. звернувся до міського голови Соколова О.В. з проханням стати на захист волевиявлення українського народу. `На підставі викладеного та керуючись статтями 38 та 140 Конституції України, статтею 25 Закону України `Про місцеве самоврядування в Україні`, пропоную:
1) скликати позачергову сесiю Чернiгiвської мiської ради для обговорення суспiльно-полiтичної ситуацiї,
2) У зв`язку з масовими виступами громадян проти фальсифікації результатів виборів Президента України та неналежну організацію виборів висловити громадську недовіру Центральній виборчій комісії та звернутись до Президента України, Верховної Ради України, Верховного та Конституційного Суду України щодо невизнання попередніх результатів підрахунків голосів у деяких областях.
3) Звернутись до Президента України, Верховної Ради України, Верховного та Конституційного Суду України із зверненням про необхідність висловлення недовіри Центральній виборчій комісії та проведення повторного підрахунку голосів.
4) Виконавчому органу Чернігівської міськради забезпечити належні умови при проведенні масових акцій та громадський порядок у м. Чернігові, зокрема зобов’язати мiське управлiння МВС України забезпечити безпеку громадян, якi проводять мирнi акцiї, не допустити силових дій проти них`, - йдеться у звернені.
`Новий вибір-2004`