Міжнародна асоціація ветеранів спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю `Центр` розповсюдила звернення до співробітників органів Внутрішніх справ, Служби безпеки, військовослужбовців внутрішніх військ і збройних сил України, у якому закликає правоохоронців дотримуватися Присяги, даної народу України.
`Зараз, коли безпрецендентна своєю неповагою до народу спроба сфальсифікувати результати виборів президента України провалилась, ця команда готова ради самозбереження віддати будь-який злочииний наказ, аж до застосування сили і навіть зброї проти неозброєних людей. Наші вожді, а також `господарі життя`, які їх оточують, своєю ненаситністю і неадекватними діями завели країну в тупик.
Що стосується опозиції, то до неї в нас теж є багато запитань, особливо до найближчого оточення лідера, але це тактичні питання, і ми дуже сподіваємося, що вони можуть бути в подальшому вирішені.
Країні потрібні зміни, і це беззаперечно` - йдеться у зверненні.
Президент міжнародної асоціації `Центр` звернувся до своїх колег пам`ятати: `міліція - це озброєний народ і ваше завдання захистити український народ від злочинних посягань. Тримайтесь!`