Сьогодні на позачерговій сесії Чернівецька міська рада підтримала волевиявлення чернівчан, виступила проти фальсифікацій результатів виборів та визнала Президентом Віктора Ющенка. Про це повідомляє прес-центр `Нашої України`. Таке рішення прийняли 17 депутатів міськради при кількох голосах `проти`.


Чернівецька міськрада також закликає висловити недовіру ЦВК, а також не визнавати попередні результати підрахунку голосів, здійсненого Центрвиборчкомом. Вона також звернулася до Верховної Ради та Президента Кучми з вимогою змінити склад ЦВК та підтримати учасників громадського руху опору.


Міськрада також дозволила проведення масових акцій на центральній площі міста без перекриття руху транспорту. Крім того, вона зобов’язала УМВС в Чернівецькій області вжити необхідних заходів щодо забезпечення безпеки учасникам акції.


Депутати міськради також ініціюють проведення пленарного засідання депутатів місцевих рад у місті Києві. Це рішення особисто зачитав перед мітингуючими мер Чернівців Микола Федорук.

Прес-центр `Нашої України`