Сьогодні в населених пунктах Рівненської області відбулися масові мітинги, повідомляє прес-центр `Нашої України`. В обласному центрі мітингували на майдані Незалежності, біля приміщень міської та обласної рад. Середня кількість учасників – 15-20 тисяч осіб. На центральному майдані Незалежності студенти встановили наметове містечко.

Мітингуючі вимагають від Верховної Ради визнати Віктора Ющенка Президентом України, а від Київради – розблокувати вулиці Банкову та Лютеранську й дозволити проведення Народного Віча коло Адміністрації Президента. Також учасники мітингів висловлюють недовіру губернатору Рівненщини. Вони звернулися до голів Рівненської обласної та Рівненської міської рад Романа Василишина та Віктора Чайки з вимогою негайного скликання сесій цих органів і визнання Президентом України Віктора Ющенка, а також висловлення недовіри ЦВК.

На 17:00 призначено початок позачергової сесії Рівненської міської ради.

Більшість закладів освіти в області страйкує. Про страйк оголосили рівненські університети, Острозька академія, Березнівський лісотехнічний коледж. До них приєдналося виробниче підприємство `Акватон`. Воно також закликало керівників інших підприємств, установ і організацій підтримати страйк.

До Рівненського регіонального штабу Віктора Ющенка масово звертаються виборці з ініціативою вийти о 10:00 24 листопада на всеукраїнський страйк з вимогою визнати Віктора Ющенка Президентом України.

У штабі також постійно триває запис і від’їзд рівненчан до Києва.

Прес-центр `Нашої України`