Об’єднання громадян у всій Україні продовжують висловлювати підтримку Віктору Ющенку. Сьогодні лідера підтримав Союз ветеранів Афганістану міста Донецька, який висловив глибоку тривогу з приводу грубої фальсифікації підрахунку голосів у другому турі виборів Президента України у Східній Україні та, передусім, у Донецькому регіоні. Про уе повідомляє прес-служба `Нашої України`.

Представники організації стверджують, що жителів Донецького краю було позбавлено можливості вільного демократичного вибору, що їм `закрили очі, вуха та рот!`, а також наголошують на тому, що сьогодні донетчани також не мають доступу до будь-якої правдивої інформації про ситуацію в Україні.

Голова Союзу ветеранів Афганістану міста Донецька Володимир Дрига наголосив на тому, що беззаперечна більшість ветеранів Афганістану та інших військових конфліктів за межами колишнього СРСР зберегли честь, громадянську совість і готові підтримати Віктора Ющенка для перемоги демократії в Україні та побудови відкритого громадянського суспільства.

Прес-служба `Нашої України`