Головне управління освіти й науки Київської міської державної адміністрації вирішило не припиняти заняття в школах столиці через масові акції прихильників кандидата в Президенти Віктора Ющенка. Про це повідомляє МЦК з посиланням на прес-службу управління з посиланням на рішення, прийняте на нараді в адміністрації. Київміськадміністрація вирішила, що немає необхідності припиняти заняття в школах. За повідомленням прес-служби, батьки дітей зі шкіл у центрі столиці самі можуть вирішити не пускати дитину на заняття. Керівництво школи, як повідомив представник прес-служби, сприйме це рішення з розумінням. Школярі, які пропускають заняття за рішенням батьків, будуть навчатися за індивідуальними планами.

Раніше мер Києва Олександр Омельченко заявляв, що планує своїм рішенням ввести карантин у школах на 1-2 дні для попередження розвитку епідемії грипу й безпеки дітей під час масових акцій протесту проти фальсифікації виборів.

Зараз у Києві проходять акції, організовані опозицією на підтримку кандидата в Президенти, лідера блоку партій `Наша Україна` Віктора Ющенка.

МЦК