Ректор Київського національного університету ім. Т. Шевченка Віктор Скопенко звернувся до студентів із зверненням, в якому гарантував, що `адміністрація університету не буде переслідувати студентів за їх участь в проведенні мітингів та в зв’язку з цим пропусками лекцій`, повідомляє прес-служба УНП. Він заявив: `Я вважаю священним правом людини і молоді на вираження власних поглядів та відстоювання своїх інтересів`.
Про це прес-службі УНП повідомив учасник ініціативної групи, яка вела переговори з ректором, член Центрального проводу Української народної партії, народний депутат України I скликання, висунутий викладацьким колективом університету ім. Т.Шевченка, Олесь Шевченко.
Під час переговорів з ректором, під стінами червоного корпусу університету Шевченка відбувався мітинг, в якому взяли участь 5-7 тисяч студентів.
Олесь Шевченко повідомив, що о 15.00 відбудеться Вчена рада університету, яка розгляне питання про перенесення занять на час акцій протесту та висловить своє ставлення до рішень ЦВК.