Мешканці Львова масово виїжджають до Києва для участі в акціях на підтримку Віктора Ющенка та проти фальсифікації виборів. Їдуть усі, від студентів до пенсіонерів, від бізнесменів до домогосподарок. Власники автопідприємств надають свої автобуси, директори фірм масово відпускають своїх працівників, більше того, деякі з них особисто супроводжують своїх підлеглих. Цифра тих, хто виїхали, сьогодні оцінюється тисячами. Осередок `Чистої України` у Львівській області спорядив близько 100 активістів до столиці, а також проводить постійний набір добровольців на поїздку вночі, завтра вранці та в обід. Студенти їдуть цілодобово!

Сьогодні маса бажаючих не змогла поїхати через брак транспорту, особливо активні пропонують навіть гроші, лиш би їх примістили у якийсь автобус. Деякі студенти навіть полетіли літаком. Люди змушені добиратися пересадними електричками, маршрутками та власними автомобілями.

Сьогодні в11.00-12.00 біля головного корпусу Львівського національного університету відбудеться студентський мітинг, після якого громадянський рух `Чиста Україна` планує заблокувати управління Львівської залізниці і вимагати додаткових поїздів на Київ.

Громадянський рух `Чиста Україна` у Львівській області