У ніч з понеділка на вівторок продовжує збільшуватися наметове містечко на Хрещатику на знак протесту проти фальсифікації виборів на користь Януковича. Станом на 2 годину ночі в таборі нараховувалося близько 200 наметів.

Тим часом, за повідомленням `Подробностей` на 6 ранку 23 листопада, на Хрещатику було встановлено вже 300 наметів. Співробітників міліції на вулиці вночі практично не було.

Багато журналістів та мешканців Києва, які прийшли підтримати протестувальників. Частина мешканців містечка, попри холодну погоду, спить у наметах. Їх розташовують на пенопластовій плиті товщиною 10 см та альпійському коврику, тому лежати у наметі не так холодно. З метою безпеки мешканці табору стягнули з усього Хрещатика лавочки та вишикували їх у ряд у 30 метрах від містечка. Таким чином під’їзд до наметів заблоковано. На самому Майдані Незалежності також залишилося близько тисячі осіб. Вони вишикувалися в живий ланцюг вздовж вулиці Інститутській у передчутті можливого штурму „беркута`. Нагадаємо, що з вечора народні депутати та ЗМІ попереджали про можливу спробу представників силових органів розігнати прихильників опозиції. Мова йшла навіть про використання водометів для розігнання натовпу.

ІМІ