На Майдані Незалежності, де на даний момент перебуває більше 200 тисяч людей, кандидат на пост президента України Віктор Ющенко повідомив учасникам мітингу, що о третій годині ночі міліція планує знести намети на Хрещатику, тому Ющенко закликав присутніх на мітингу до того, щоб у цей час на Хрещатику і на Майдані Незалежності людей було більше, ніж зараз.

В.Ющенко також зачитав рішення депутатів Київради, які звертаються до депутатів Верховної Ради з пропозицією висловити недовіру ЦВК і забезпечити безпеку учасників масових акцій. Він закликав присутніх на мітингу поаплодувати меру міста Києва Олександру Омельченку.

За словами В.Ющенко, до учасників акції незабаром приєднаються представники різних регіонів України. Він наголосив, що `з кожною годиною нас буде більше`. В.Ющенко повідомив, що завтра розпочнуться подібні акції в інших місцях Києва.

Після нього слово взяла Юлія Тимошенко, яка закликала людей приходити завтра, 23 листопада, до Верховної Ради України з метою вплинути на позицію народних депутатів України задля висловлення повної недовіри Центральній виборчій комісії.

Ю.Тимошенко закликала студентів відкласти навчання до того моменту, доки `ми не повернемо нашу Україну` і продовжувати відстоювати свій вибір. За її словами, хвиля студентських повстань по всій Україні тільки почалася.

Джерело: УНІАН