Голова Соціалістичної партії України Олександр МОРОЗ вважає, що в Україні склалася ризикована ситуація щодо можливого розвитку подій, як повідомляє УНІАН.

Як повідомили УНІАН у прес-службі СПУ, таку думку він висловив під час зустрічей з високопоставленими іноземними посадовцями, на яких обговорювалися питання другого туру президентських виборів в Україні.

О.МОРОЗ зустічався з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки Філіпом де СЮРЕМЕНОМ, Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки Карелом ШТІНДЛОМ, Керівником аналітичного відділу американської неурядової організації `Дім Свободи` Адріаном КОРОТНИЦЬКИМ і делегацією Національного Демократичного Інституту на чолі з президентом НДІ
Кеном УОЛЛАКОМ, групою спостерігачів на виборах Президента України: екс-головою Апеляційного Суду США, радником Президента Біла КЛІНТОНА Абнером МІКВОЮ, екс-міністром транспорту та оборони Канади Девідом КОЛОНЕТТОМ, екс-спікером парламенту Берліну Олександром ЛОНГОЛІУСОМ, колишнім Послом США в Україні Уільямом МІЛЛЕРОМ та керівником програми НДІ для політичних партій Девідом ДЕТТМАНОМ.

Голова СПУ повідомив, що боротьба точиться довкола голосів виборців центральних регіонів України, де великий вплив має саме Соціалістична партія України.

`Наш актив займався нейтралізацією підготовки фальсифікацій. Багато чого вдалося зробити. Ми сподіваємось зламати ситуацію. До речі, і штаб Віктора ЮЩЕНКА відмічає високий професіоналізм нашої команди`, - повідомив лідер соціалістів.

Що стосується результатів виборів, то О.МОРОЗ зазначив: `Зі свого боку ми зробили більше, ніж могли, щоб люди відчули, що вони багато що значать в цій країні. Залишилося молитися на український народ, аби він зробив вірний вибір`.

Джерело: УНІАН