МЦК повідомляє, що у Луцьку почався мітинг на підтримку Віктора Ющенка. Понад 1,5 тис. людей, а це здебільшого студенти та пенсіонери, з вигуками `Так! Ющеко`, `Геть Кучма` та `Геть Француза` (губернатор Волинської області) слухають виступ депутатів усіх рівнів, які входять до Коаліції `Сила народу`.
У своєму виступі керівник Волинського обласного штабу Ющенка, народний депутат України Володимир Бондар закликав жителів Луцька вирушати до Києва, щоб відстояти чесні та демократичні вибори.
Зараз на Театральному майдані Луцька встановлюється наметове містечко, в якому представники штабу `Нашої України` записують усіх бажаючих сьогодні виїхати до Києва. Поки що закликів до громадянської непокори, страйків та бунту не прозвучало. Студентів закликають не відвідувати цього дня заняття, робітники підійдуть на майдан після закінчення робочого дня. З кожною хвилиною на мітинг приходять люди. Виступів промовців майже не чути, оскільки народ постійно скандує. Бондар закликав правоохоронців не допустити силового розвитку подій і нагадав про присягу українському народу.

Джерело: МЦК