Як повідомив журналіст Володимир Зав’ялов (Буковинська партнерська організація) на 92 дільниці м.Чернівці було розбито градусник. Дезактивація приміщення займатиме кілька годин.

Станом на 15.30 год. у Чернівецькій області проголосувало трохи більше 50 відсотків виборців. Голосування йде `бадьоро`, `спокійно` і `нормально`. Лише вчора ввечері чернівчани мали нагоду від місцевого телеканалу ТВА, контролюваного СДПУ (о), дізнатися, що ввечері невідомі побили охоронця місцевого штабу Віктора Януковича. Чернівецька міліція `нічого не знайшла` у випадку, що стався. А двома днями раніше на Соборній площі чернівчани дивились концерт від провладного кандидата. Переважна більшість людей прийшла в `помаранчевих тонах`, тому телевізійники, які на замовлення організаторів концерту знімали дійство, мали багато проблем із тим, щоб у `кадр` не потрапляли `помаранчеві люди`.

Джерело: Громадський прес-центр ІГ КуПол за сприяння Суспільно-гуманітарного консорціуму `Генеза` і Центру політичних досліджень (Львів)