Сьогодні біля ЦВК відбулася акція `За чесні вибори без фальсифікацій`, яку провела ВМО `Молодь – надія України`, повідомляє `Майдан`.

Учасники акції оприлюднили близько сотні найгрубших порушень про які стало відомо, у першу чергу, завдяки українському незалежному Інтернету.

Учасники висловили протест проти втручання Росії у внутрішні справи України і розклали перед телекамерами гумористичний пасьянс, використовуючи карти випущені Дмитром Понамарчуком.

ВМО `Молодь України` провела у п’ятницю в Києві так звану інформаційно-просвітницьку акцію `Вибори Президента на Майдані`.

Близько 500 перехожих Хрещатика змогли імпровізовано `проголосувати` за того кандидата, якому вони віддають перевагу. Результат підрахунку `бюлетенів` показав що 89,83% киян і гостей столиці бажають мати своїм президентом Віктора Ющенка. За Віктора Януковича `поголосувало` лише 10,17%, що помітно менше аніж на подібних акціях, які ВМО `Молодь-надія України` проводила перед першим туром.

За повідомленням голови цієї організації Вадима Гладчука виборчий штаб В.Януковича поставив план `знизити` результати Ющенка у Києві до 53%.

Джерело: ІМІ