КВУ зафіксували нові порушення втручання у виборчий процес, зокрема, кримінальні:
в Закарпатській області на дільниці №12 виборчого округу №71, що розташований у Мукачевому, 15-20 молодчиків побили журналістів газет `Старий замок` і `Трибуна`;
на дільниці № 71 того ж округу в селі Клячанове було помічено три автомобілі ВАЗ 2109 темно-зеленого кольору із шістьма пасажирами, які побили журналіста `Старого замку` Андрія Зеленка й відібрали в нього відеокамеру.

В Черкаській області на дільниці №17 198 в. о. четверо невідомих увірвалися до приміщення для голосування і зі словами `Ах, так вы тут за Ющенко голосуете!` порозбивали скриньки із бюлетенями, позаливали їх чорнилами і швидко зникли.

В Сумах скоєно напад на виборчу дільницю №28 (ТВО №280), який почався з того, що на дільниці до скриньок було вкинуто фальшиві бюлетені і цей факт був зафіксований спостерігачами. Після цього до дільниці під’їхали автомобілі, з яких вискочили 10-12 осіб у масках і з палицями. Забігши до дільниці, вони крикнули `Всем стоять!` і почали громити скриньки. Наважився спробувати перешкодити їм лише один член ДВК, якого також вдарили. Розгромивши скриньки, молодики заскочили до автомобілів і зникли, після чого голосування було припинено. Зараз голосування відновлено, для цього використовується одна скринька, яка вціліла.


Джерело: КВУ