У селі Заайдарівці Новоайдарского району Луганської області здійснено напад на будинок члена дільничної виборчої комісії №128 Світлани Стогієвої. Про це повідомили в прес-службі блоку `Наша Україна`.

У будинку розбиті вікна, зламано паркан. Нападники викрикували погрози про розправу у формі нецензурної лайки. У цей момент у будинку були діти. Постраждала викликала міліцію з районного центру, проте наразі реакції з боку правоохоронців немає.

На виборчій дільниці №66 округу №105 в Луганську спостерігачі зафіксували факт вкидання бюлетенів `за Януковича` у кількості близько 40 штук. За фактом порушення складена скарга на ім`я голови дільничної комісії та акт про порушення. Документи завізовані головою комісії.

На виборчій дільниці №69 округу №105, що розташований у 28 школі, за 40 хвилин були силою вигнано представників преси, офіційних спостерігачів від Віктора Ющенко, а також членів комісії. Усе це відбулося відразу ж після закриття дільниці . Аргументував свої дії голова комісії тим, що ці люди незаконно перебувають на дільниці і не мають ніякого відношення до підрахунку голосів.

Джерело: МЦК