У ТВО №176, виборчій дільниці №37 харківська міліція вигнала з дільниці кореспондента радіо `Нова хвиля` Ірину Семикопенко. Про це повідомили в прес-службі блоку `Наша Україна`. Співробітники міліції буквально на руках винесли журналістку, яка за законом має право бути присутньою при підрахунку голосів.

Як повідомила Ірина Семикопенко: `Співробітники міліції, підхопивши мене під руки ноги, з другого поверху славної 37-ї виборчої дільниці винесли мене надвір`. `Вони мене не вивели, вони мене просто винесли - схопили за руки, за ноги і понесли`, - розповіла журналістка. За словами журналістки, вона приїхала на 176-ий виборчий округ, коли довідалася, що члени цієї комісії вигнали офіційного спостерігача від Віктора Ющенко.

Коли до місця події під`їхала знімальна група Медіа-группы `Об`єктив`, вхід у школу, у якій знаходиться 37 виборча дільниця, був заблокований.

Начальник карного розшуку Комінтернівського району, який також був у цей час у школі, затверджує , що міліція тут тільки тому, що п`яний чоловік розбив у школі вікно. І ніякого конфлікту із представником ЗМІ на виборчій дільниці не було.

Джерело: МЦК