В Сумській області в м. Тростянець на дільниці № 137 побито члена ДВК від Ющенка Павла Сулиму і спостерігача від Ющенка Сергія Андруха.

У Львівській області ТВО №120 у районі дільниці №35 мешканці будинків випадково почули розмову, в якій молоді люди `характерної зовнішності` домовлялися з безробітними мешканцями про викрадення бюлетенів з дільниці за винагороду.

В Черкаській області ТВО №202, дільниця №163 (с. Молодецьке, Маньківський район) – зранку знайдено труп дільничного міліціонера. Наразі голосування на цій дільниці не ведеться (там проводяться слідчі дії), жодного альтернативного приміщення не знайдено. На цій дільниці мало проголосувати 1350 виборців.

В Черкаській області ТВО №201, дільниця №17 (м. Сміла) вночі була погромлена, розбиті вікна, скриньки, столи. Голосування почалося об 11:00, бюлетені так ніхто і не перерахував. У дільниці №109 (с. Боровиця, Чигиринського району) вночі також розбили вікна.

В Черкаській області ТВО №198, дільниця №38 (університет, м. Черкаси) побили спостерігача від Ющенка та його відеокамеру, якою він зняв `карусель`, яка відбувалася на цій дільниці.

Джерело: КВУ