Лише о 13-ій годині відкрилася виборча дільниця №77 у 156-ому виборчому окрузі (місто Остріг, приміщення ЗОШ №2). Причина – на дільницю до того часу ще не привезли виборчі бюлетені. Напередодні члени виборчої комісії зробили бюлетені недійсними, поставивши позначку „вибув` навпроти прізвища кандидата М.Бродського. Близько тисячі обурених виборців, які прийшли проголосувати, провели несанкціонований мітинг біля зачиненої виборчої дільниці. Як стверджує керівник обласного виборчого штабу кандидата Мороза Леонтій Самчук, вказівку викреслити М.Бродського з бюлетенів дав особисто представник облдержадміністрації.

До Рівненського КВУ надходять повідомлення від виборців Рівного (155-ий виборчий округ), скарги яких не розглядаються місцевим судом. Виборців, які не знайшли себе у виборчих списках на дільницях, члени дільничних виборчих комісій направляють до суду. Прийшовши до суду, виборці пишуть звернення і дають секретареві. За деякий час секретар повертається і говорить, щоб ті виборці, у яких є реєстрація відправлялися до територіальної виборчої комісії. Мовляв, судді надто зайняті, щоб розглядати їх скарги. Не у всіх виборців вистачає терпіння і наснаги після суду йти ще й до ТВК.

Як повідомив керівник обласного виборчого штабу кандидата Мороза Леонтій Самчук, він володіє інформацією про те, що на запасних коліях на залізничних станціях Рокитне, Сарни та Здолбунів стоять по два-три пасажирських вагони, які нещодавно прибули із східних областей України. За інформацією пана Самчука, усього близько трьох з половиною тисяч громадян перебувають у таких вагонах на станціях Рівненщини.

Джерело: Рівненська обласна громадська організація „Комітет виборців України`