Результати виборів Президента, які будуть оприлюднені завтра, слід вважати попередніми, - зазначив на прес-конференції довірена особа Віктора Ющенка у Центрвиборчкомі Микола Катеринчук. Остаточні та реальні результати можна отримати лише після вирішення судових позовів, що, слід очікувати, виникнуть після виборів. Про це він повідомив на прес-конференції в прес-центрі штабу Ющенка.

Коментуючи оприлюднені результати `екзит-полів`, заступник керівника кампанії Ющенка Анатолій Греценко відзначив, що результати опитування на виході виборчих дільниць показали, що в Україні дуже важко спрацьовує механізм `екзит-полів`. Основна перешкода, - чинник страху. За результатами `екзит-полів`, проведених на попередніх виборах, соціологи зафіксували, що близько 22% виборців бояться невідомим людям (тим, хто опитує) говорити про свої переконання. Гриценко також зазначив, що результати, оприлюднені фондом `Общественное мнение` не слід брати до уваги, адже, якщо в `екзит-полах`, проведених консорціумом `Соціс`, КМІС, `Соціальний моніторинг`, Центр ім. Разумкова, Фонд `Демократичні ініціативи`, 21% опитаних відмовлялись відповідати на запитань, то в `екзит-полах` фонду `Общественного мнения`, цей відсоток є значно більшим, що дає підстави вважати `екзит-пол` недійсним.

За попереднім результатами, зазначив Гриценко, Ющенко переміг на дільниці №9 виборчого округу №223 у м. Києві (дільниця, де прописаний кандидат), набравши 80% голосів виборців. На цій же дільниці, за інформацією Гриценка, Янукович набрав 16%, а Мороз - 4%. Як повідомив Гриценко, в цілому по Києві Ющенко набрав 80%, а Янукович - 8% голосів.

Джерело: Медіа-центр `Кандидат`