Штаб `Нашої України` здійснює паралельний підрахунок голосів, і попередні результати очікуються вже в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Станом на 22.29 год. 31 жовтня штаб Ющенка отримав результати з 3641 дільниць (10,94%). За словами Ю.Тимошенко, результат Віктора Ющенка – 53,07%, у Віктора Януковича – 26,47%. До 2 години ночі очікуються результати з більшості дільниць, а на 12 годину дня 1 листопада штаб Ющенка розраховує мати `мокрі` копії протоколів дільничних комісій.

Ю.Тимошенко вважає, що переможний для Ющенка результат збережеться до кінця паралельного підрахунку голосів.

За інформацією штабу `Нашої України`, губернатори всіх областей отримали наказ протидіяти процесу паралельного підрахунку: знищувати оригінали протоколів, не підписувати протоколів. Практично в усіх регіонах на дільницях на 5-10 хвилин вимикають світло.

Коментуючи можливість фальсифікації результатів за допомогою кількаразового голосування виборців за відкріпними талонами, один з лідерів коаліції `Сила народу` відзначила, що це суттєво не вплине на результат голосування, адже `відрив Ющенка від Януковича реально набагато більший, і технічно неможливо значною мірою фальсифікувати результати виборів`.

Джерело: Незалежний відкритий об’єднаний інформаційний центр `Президентська доба 2004`