У середу, 26 квітня 2006 року, запрошуємо на 11:00 в інформаційну агенцію УНІАН (вул. Хрещатик, 4), де відбудеться прес-конференція директора сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрокомбінат Хотівський» Валерія Шовкуна на тему:

«Перспективи СГ ТОВ «Агрокомбінату Хотівський» та загребущі плани нового мера столиці»

СГ ТОВ «Агрокомбінат Хотівський» належить частина земельних ділянок загальною площею 1108,66 га у Голосіївському районі столиці, а решта у Київській області. (Зокрема назва походить від села Хотів, Києво-Святошиського району.)

Відео дня

Тут вирощують овочі, фрукти та гриби; виробляють і зберігають сільськогосподарську харчову продукцію, виробляти продовольчі та непродовольчі сільськогосподарські товари.

Для залучення інвесторів у ледь жевріюче колективного сільськогосподарського підприємства (спадок від совхоза) Агрокомбінат було перетворено у сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю. Завдяки постійній співпраці з Київрадою та інвесторами вдалося підняти виробництво.

Сьогодні, вбачаючи свої інтереси у неосвоєному ласому шматочку Києва, що межує з музеєм під відкритим небом – Пирогово», новообрана столична влада погрожує «розібратися» з підприємством, що працює на користь міста і киян.