Новообраний Харківський міський голова Михайло ДОБКІН вважає, що на півдні та сході України 95% місцевої влади стане в опозицію до центральної влади.

Як передає кореспондент УНІАН, про це мер Харкова сказав в інтерв’ю газеті “CN-Столичные новости». За словами М.ДОБКІНА, такий сценарій може стати наслідком утворення “суто помаранчевої коаліції”. “Це нічого нового не принесе. Ці політичні сили вже брали на себе відповідальність за ситуацію в країні, і результат ми вже бачили і бачимо сьогодні”, - сказав М.ДОБКІН.

Політик вважає, що помаранчева коаліція поглибить “водорозділ, який існує між південною, східною та західною частиною нашої країни. Ми знову отримаємо ситуацію, коли одні будуть почуватися переможцями, а інші – переможеними, і говорити про цілісність країни буде дуже важко”.

Відео дня

“Ця ситуація кардинально відрізняється від президентських виборів тим, що сьогодні на півдні і сході на 90 відскоків, навіть на 95 відсотків місцева влада буде в опозиції до центральної влади, що ще більше вплине на негативну ситуацію”, - сказав М.ДОБКІН.