Олександр КРИВОКОНЬ, який донедавна працював генеральним директором ВАТ “Харківський тракторний завод”, призначений президентом цього Акціонерного товариства.

Як повідомив кореспонденту УНІАН директор з персоналу ВАТ “ХТЗ” Володимир АТАМАСЬ, нову посаду О.КРИВОКОНЬ обійняв згідно з постановою Наглядової ради підприємства. Відповідним рішенням Наглядової ради виконувачем обов’язків генерального директора ВАТ “ХТЗ” призначений Андрій КОВАЛЬ.

В.АТАМАСЬ зазначив, що раніше посада президента була відсутня на заводі. За його словами, кадрові зміни в керівництві ХТЗ проведені в річищі формування нової стратегії розвитку підприємства і викликані необхідністю оптимізації структури управління Акціонерного товариства.

Відео дня

Зокрема, сказав В.АТАМАСЬ, посада генерального директор ВАТ “ХТЗ” передбачає оперативне управління підприємством, тоді як до функцій президента віднесено роботу з іноземними партнерами та питання взаємодії з урядовими структурами.

Остаточне затвердження керівних посад, зазначив В.АТАМАСЬ, відбудеться на чергових зборах акціонерів ВАТ “ХТЗ”.

ДОВІДКА УНІАН. ВАТ “Харківський тракторний завод ім. С.Орджонікідзе” продовжує залишатися одним із найпотужніших спеціалізованих підприємств в Україні та СНД з виробництва серійних колісних та гусеничних сільськогосподарських тракторів загального призначення, орно-просапних та універсальних машин потужністю від 35 до 200 к.с., що агрегатуються з понад 250 найменуваннями сільськогосподарських знарядь виробництва України та Росії, а також іноземних фірм.