У середу, 19 квітня, відбудеться перша сесія міської ради нового скликання.

Як повідомив кореспонденту УНІАН заступник голови Харківської міської територіальної виборчої комісії Олександр ДМИТРЕНКО, тервиборчком прийняв рішення провести I сесію Харківської міської ради V скликання 19 квітня 2006 р. Сесія має відкритися о 10.00 у великій залі виконавчого комітету Харківської міської ради.

Однією з головних подій, на яку очікують харків’яни, сказав О.ДМИТРЕНКО, стане офіційне представлення новообраного Харківського міського голови Михайла ДОБКІНА.

Відео дня

За інформацією прес-служби міськвиконкому, на порядок денний першої сесії виносяться 12 питань. Зокрема, будуть утворені постійні комісії новообраної міської ради, обрані секретар міської ради та заступники міського голови. Також буде затверджено склад виконавчого комітету і структуру виконавчих органів ради. Крім того, планується розглянути питання про скасування рішення виконкому міської ради від 21.09.05 № 1127 „Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій для житлово-експлуатаційних підприємств комунальної власності територіальної громади м. Харкова”.

За словами О.ДМИТРЕНКА, у Харкові завершилися всі суди  (їх загалом відбулося 14), які розглядали скарги щодо порушень на виборах до міської ради, і жодну з них суд не задовольнив. “Комісія довела, - сказав він, - що порушень, які б вплинули на остаточні результати голосування, у Харкові не було”.