За поданням голови Харківської облдержадміністрації Арсена АВАКОВА на останньому засіданні Кабінету Міністрів серед іншого розглядалося питання про звільнення Валерія ДЕНИСЕНКА з посади голови Великобурлуцької районної державної адміністрації у зв’язку з погіршенням соціально-економічних показників району.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі ХОДА, неодноразове вивчення стану справ у районі показало, що районна держадміністрація, особисто її голова В.ДЕНИСЕНКО, не забезпечують належного функціонування господарського комплексу, підвищення рівня керованості галузей економіки району, виконання покладених на них повноважень, додержання законних прав та інтересів громадян.

Виявлені недоліки мають місце практично в усіх сферах життєдіяльності району. Стримується виконання вимог Президента України щодо забезпечення належного соціального захисту людей, нерідко мала місце бездушність і байдужість під час розгляду звернень громадян з життєво важливих питань. Усе це викликало справедливе обурення людей, зазначає прес-служба.

Відео дня

За її даними, на фоні стабільного нарощування показників розвитку сільського господарства в області за останні роки стан справ в аграрному секторі Великобурлуцького району торік суттєво погіршився. Майже на 25% зменшився валовий збір цукрового буряка. Негативні тенденції спостерігаються й у тваринництві. Вкрай незадовільно торік було проведено роботу із заготівлі кормів. Суттєво погіршилася ситуація у промисловості.

У зв’язку з цим, повідомляє прес-служба Кабміну, Урядом прийнято рішення внести на розгляд Президента України подання щодо звільнення В.ДЕНИСЕНКА з посади за неналежне виконання службових обов’язків.