Голова Харківської облдержадміністрації наполягатиме на зміні керівництва як деяких промислових підприємств, так і окремих районів області.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі ХОДА,  про це губернатор заявив під час засідання колегії облдержадміністрації. Прес-служба зазначає, що такої ж точки зору дотримується і перший заступник міністра економіки України Сергій РОМАНЮК, який брав участь у засіданні. "Маючи зростання промислового виробництва 4,7% і при цьому нарощувати заборгованість по заробітній платні, все це говорить про те, що менеджмент, який сьогодні існує в області на промислових підприємствах, вимагає поліпшення якості", - вважає С.РОМАНЮК.

У зв`язку з цим на засіданні називалися підприємство "ХЕМЗ", завод ім. Малишева, Великобурлуцький район.

Відео дня

Прес-служба повідомляє, що у Великому Бурлуці, зокрема, місцевий керівник тривалий час знаходиться "на лікарняному", і районом фактично керують два його заступники. Віце-губернатор, який опікується аграрним сектором області, Віктор ЗВЄРЄВ заявив, що має намір виїхати на місце і проконтролювати хід весняне польових робіт у Велікобурлуцькому районі.

Як повідомляв УНІАН, за поданням голови Харківської облдержадміністрації А.АВАКОВА на останньому засіданні Кабінету Міністрів розглядалося питання про звільнення голови Великобурлуцької РДА Валерія ДЕНИСЕНКА з посади у зв’язку з погіршенням соціально-економічних показників району. Урядом прийнято рішення внести на розгляд Президента України подання щодо звільнення В.ДЕНИСЕНКА з посади за неналежне виконання службових обов’язків.