19 квітня 2006р. о 15-00 у приміщенні УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4) Європейський Рух в Україні (ЄРУ) та Український Союз Промисловців та Підприємців (УСПП) проводять спільну прес-конференцію за участю п. Тетяни Степанкової, Віце-президента УСПП та п. Олександра Білецького, Президента ЄРУ, присвячену початку спільної роботи над створенням Українсько-Європейського Економічного Форуму. Під час прес-конференції заплановано підписання угоди про співробітництво між Українським Союзом промисловців і підприємців та Європейським Рухом в Україні.

 

Європейський Рух в Україні - неурядова громадська організація, що з 2003 року є Українською Національною Радою Міжнародного Європейського Руху - організації, що об’єднує 41 Національну Раду та 21 асоціацію в країнах-членах ЄС та інших країнах Європи. Народжений півстоліття тому під час Гаазького конгресу, Європейський Рух від 1948 року є головним рушієм об’єднання Європи на засадах поваги до базових прав людини, принципів миру, свободи, солідарності та громадської участі. Організація охоплює майже всю Європу: до її складу входять лідери країн-членів ЄС, країн-кандидатів на вступ до ЄС, а також країн, що не є кандидатами. Головний офіс Міжнародного Європейського Руху знаходиться у м. Брюссель, організація засадничо відкрита всім напрямкам політичного, економічного, соціального та культурного життя громадянського суспільства Європи.

Відео дня

Український союз промисловців і підприємців - найпотужніше громадське об’єднання, у складі якого – понад 38 тисяч представників усіх галузей економіки та форм власності з усіх областей країни. Підприємства зі складу УСПП виробляють більш ніж 80 відсотків валового внутрішнього продукту держави. Під стягом УСПП зібралися гіганти індустрії і представники малого бізнесу, провідні експортери і ті, хто наповнює внутрішній ринок, виробники традиційного українського продукту і еліта новітніх високих технологій. Свого часу вони об`єдналися в Союз, щоб впливати на розвиток вітчизняної економіки та життя громадян України, формувати цивілізовані правили гри на економічному полі держави. За 13 років діяльності УСПП вийшов за межі звичайної корпоративної організації. Сьогодні він став основою потужної громадської корпорації, куди увійшли Федерація роботодавців України, Партія промисловців і підприємців, Українська аграрна конфедерація, Українсько-німецький форум тощо.