У рамках проекту сприяння, збереження та розвитку української культури 19 квітня 2006 року о 12.00 годині в прес-центрі агенції УНІАН Київський ювелірний завод та народний артист України, композитор Остап Гавриш презентують широкій громадськості музичний фільм „Де смереки стрункі”.

 В усі часи український народ славився не лише своїм прикладним мистецтвом, а й своїми піснями, в яких відображались сила та нескореність українського духу, краса української природи та щирість українців. У фільмі тісно переплелися авторські пісні написані на основі гуцульского мелосу, краса українських Карпат та самобутність народних майстрів.

Відео дня

 Насолоджуючись співом гурту „Дзвони”, Надії Крутової-Шестак, Остапа Гавриша, Іво Бобула, Ольги Макаренко, Лілії Сандулеси, Івана Красовського, Кості Гільченка, Маріанни Гавриш та грою Ігоря Рудого, ви завітаєте до творчих майстерень народних майстрів кераміки, різьби по дереву, ліжникарства, ткацтва, вишивки та бондарства.

 У прес-конференції візьмуть участь – народні артисти України Іво Бобул, Надія Крутова-Шестак, заслужена артистка Україні Ольга Макаренко, заслужені діячі мистецтв Зоя Кучерявая та Вадим Крищенко.

За додатковою інформацією

прохання звертатись за телефоном

8 (044)238-60-12

8 (067)947-75-80

З повагою,

Наталія Ільніцька,

PR-менеджер