До кінця 2006 року ВАТ “Харківський тракторний завод” планує продати на внутрішньому ринку країни близько 800 тракторів різних моделей марки “ХТЗ”.

Про це повідомив кореспонденту УНІАН заступник директора Торгового дому ВАТ “ХТЗ” Сергій КАРАБИЛО, коментуючи початок реалізації нових програм на провідному підприємстві вітчизняного сільгоспмашинобудування. За його словами, замовникам цього року буде запропоновано в основному колісні та гусеничні трактори класу 3 тонни, які найбільш повно задовольняють потреби українських аграріїв. Це передусім трактори загального призначення, а також орно-просапні трактори Т-150-05-09, ХТЗ-150К-09, ХТЗ-17221, ХТЗ – 16331 з підвищеною комфортністю та поліпшеними умовами в обслуговуванні.

Відео дня

Крім того, сказав С.КАРАБИЛО, “завод не забуває і про вітчизняних фермерів” – для їхніх потреб на підприємстві налагоджене виробництво кількох моделей орних тракторів малих потужностей ХТЗ-3510-03 та ХТЗ-3510-23.

“Торговий дім провадить роботу над формуванням портфелю замовлень і пропонуватиме аграріям різні схеми закупівлі техніки, які виправдали себе у попередні роки”, - сказав фахівець.

ДОВІДКА УНІАН. ВАТ “Харківський тракторний завод ім. Орджонікідзе” продовжує залишатися одним із найпотужніших спеціалізованих підприємств в Україні та СНД з виробництва серійних колісних та гусеничних сільськогосподарських тракторів загального призначення , орно-просапних та універсальних машин потужністю від 35 до 200 к.с., що агрегатуються з понад 250 найменуваннями сільськогосподарських знарядь виробництва України та Росії, а також іноземних фірм.