ТОВ «Іст-Вест-Консалт» запрошує Вас на прес-конференцію з нагоди проведення 27-28 травня 2006 року III Міжнародного фестивалю мистецтв “Соляна симфонія”. Фестиваль відбудеться на глибині 288 метрів у соляній шахті м.Соледар, Донецької області.

На глядачів чекатимуть концерти Донецького та Луганського симфонічних оркестрів, а також концерт Віденського рок-оркестру філармонії. У програмі – твори австрійських, німецьких, українських, іспанських композиторів. Виконуватиметься також четверта частина 9-ої симфонії Бетховена, мотив якої став гімном Європейського Союзу. Хор Луганського Національного педагогічного університету, який виконуватиме хорову партію „Оди Радості” Шіллера, разом з Луганським академічним симфонічним оркестром  минулого року успішно виступив з цією програмою у одному з найпрестижніших концертних залів Європи – Золотій залі Віденського Музикферайну.

Фестиваль проводиться з метою презентації культурних, мистецьких і художніх цінностей регіонів України.

Відео дня

Фестиваль мистецтв організовується за ініціативи Торгового радника Посольства Австрії в Україні пана Крістіана Гессля та за підтримки Президента України В.Ющенка, Донецької обласної ради, Донецької торгово-промислової палати і Почесного консула Австрії в Україні Н.Тарадайко. Генеральним спонсором проекту виступає компанія «Систем кепітал менеджмент» (м.Донецьк).

Прес-конференція відбудеться 13 квітня 2006 року о 14.00 в конференц-залі інформаційної агенції УНІАН, що знаходиться за адресою вул.Хрещатик, 4.

В прес-конференции візьмуть участь: Крістіан Гессль (Торговий радник Посольства Австрії в Україні), Гале Фулія Селікель-Гурлу (координатор проекту „Соляна симфонія”), Вікторія Джалілова (директор з маркетингу ТОВ „Іст-Вест-Консалт”), а також представники спонсорів.

Після прес-конференції ми запрошуємо Вас на фуршет.

З найкращими побажаннями

Д. Вітвицький

директор ТОВ “Іст-Вест-Консалт”

додаткова інформація: тел. (044) 496-12-84