Вихованець харківського тренера Віктора ДЕМЧЕНКА 23-річний суперваговик Олександр ДМИТРЕНКО став володарем поясу інтерконтинентального чемпіона  Всесвітньої боксерської асоціації.

Коментуючи подію, В.ДЕМЧЕНКО повідомив кореспонденту УНІАН, що це вже 21 перемога українського боксера в 21 бою на професійному ринзі. Останню він отримав у бою за вакантний пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBA з домініканцем Фернелі ФЕЛІЗОМ. Бій тривав 12 раундів. Всі три судді віддали перевагу О.ДМИТРЕНКУ.

В.ДЕМЧЕНКО вважає О.ДМИТРЕНКА одним з найперспективніших українських атлетів на професійному рингу. “Олександр думаючий боксер, дуже майстерно володіє лівою, сильно б’є правою, має бійцівський характер, що дуже цінно в боксі”, - сказав тренер, говорячи про найхарактерніші риси спортивного стилю чемпіона.

Відео дня

О.ДМИТРЕНКО родом з Євпаторії. У Харкові в тренера В.ДЕМЧЕНКА він відточував свою боксерську майстерність, навчаючись в 11 класі спортивної школи-інтернату та на першому курсі вищого училища фізкультури №1. Чемпіон України серед юніорів, неодноразовий переможець міжнародних турнірів.