Фрунзенським районним судом м. Харкова винесено вирок за кримінальною справою щодо учасників організованої злочинної групи, члени якої намагалися організувати канали оптової поставки синтетичних наркотиків до різних регіонів України.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-центрі Управління СБУ в Харківській області, в 2005 р. працівниками спецслужб було проведено складну операцію з викриття і затриманню злочинного угруповання, до якого входили мешканці однієї з прибалтійських країн. Злочинці під виглядом торгівлі автомобілями організували канал контрабандної поставки із Західної Європи в Україну великих партій таблеток МДМА – «екстазі». Під час спроби збуту великої партії наркотику (800 таблеток «екстазі»)  трьох зловмисників було затримано «на гарячому» в одному з харківських готелів.

Суд визнав контрабандистів наркотиків  винними у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.305, ч.3 ст.307 КК України («контрабанда наркотиків», «незаконне придбання, зберігання, пересилка або збут наркотичних речовин») та засуджено до різних строків позбавлення волі, повідомили у прес-центрі СБУ.

Відео дня