Інформаційному агентству Status quo виповнилося рівно 5 років – на початку квітня 2001 р. у Харкові в світ вийшов його перший випуск новин.

Як повідомив кореспонденту УНІАН заступник головного редактора SQ Владислав КСЬОНЗ, сьогодні на інтернет-сайті агентства (www.sq.com.ua) щодня в режимі реального часу виходять близько 50 новин політичного, економічного, культурного та спортивного життя регіону. Їх оперативно готують близько 40 журналістів і працівників агентства.

За словами В.КСЬОНЗА, в грудні 2003 р. силами колективу SQ була створена газета "Новий день". Вже кілька років при агентстві діє прес-центр, де мали змогу провести зустрічі з журналістами провідні політики країни, громадські діячі, економісти, відомі письменники, актори, співаки, представники бізнесу, культури, спорту. Рік тому SQ перейшло на ранкову та вечірню розсилку електронних випусків.

Відео дня

Сьогодні до структури SQ входять три підрозділи: редакція агентства (продукти - двічі на день випуск "SQ-новини дня" - розсилаються електронною поштою, щонеділі - "SQ-економіка" - також розсилається електронною поштою), інтернет-сайт - оновлення новин в режимі On-Line), редакція газети "Новий день" (газета виходить тричі на тиждень у понеділок, середу і п`ятницю, тираж на сьогодні - 5 тис.), а також прес-центр.