Найкращий готельний комплекс Карлових Вар – «Імперіал» і київська турфірма «Лоял» оголосили конкурс на кращу публікацію в українських засобах масової інформації про знаменитий чеський курорт.

Як повідомили УНІАН у державній службі туризму і курортів, переможець конкурсу серед українських журналістів дістане можливість тижневого відпочинку в одному з готельних комплексів акціонерного товариства «Imperial Karlovy Vary».

За словами генерального директора турфірми «Лоял» Світлани НЕЧАЄВОЇ, за останні 2-3 роки українці стали більше їздити до Карлових Вар, де на сьогодні є оптимальне поєднання ціни і якості послуг.

Відео дня

«Середня вартість одного дня перебування в Карлових Варах цього сезону - близько 80 доларів на добу з харчуванням і лікуванням», - повідомила С.НЕЧАЄВА.

За словами заступника комерційного директора санаторію «Imperial» Петра МІЛЬСКІ, близько 70% усіх відпочиваючих санаторію сьогодні складають громадяни Росії та України.

Про популярність знаменитого чеського курорту свідчить той факт, що майже всі місця на травневі свята в санаторії «Imperial» уже продані. На літній сезон тут будуть представлені нові spa-програми, а також нові можливості для активного відпочинку.