Народний депутат України Михайло ДОБКІН, який ймовірно буде наступним мером Харкова, вже назвав людину, котра може обійняти посаду секретаря Харківської міської ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це М.ДОБКІН сказав у одному з перших інтерв’ю після того, як нинішній мер Харкова Володимир ШУМІЛКІН визнав свою поразку на виборах і вже привітав свого наступника з перемогою.

“Я буду рекомендувати кандидатуру  Геннадія Адольфовича КЕРНЕСА (нинішнього депутата міськради, керівника виборчого штабу М.ДОБКІНА – УНІАН) на посаду секретаря міськради, а вирішувати буде сама міськрада”, - сказав М.ДОБКІН в інтерв’ю місцевому телевізійному агентству АТН.

Відео дня

Торкаючись питання кадрів, М.ДОБКІН зазначив, що “кадрові перестановки, звичайно, будуть суттєві. Зараз я не готовий говорити конкретно по персоналу, можу сказати одне – ті люди, котрі професіонально виконують свою роботу, залишаться на своїх місцях незалежно від їхніх політичних уподобань чи позицій, які вони займали під час виборчої кампанії”.

Як передає кореспондент УНІАН, питання про посаду секретаря міської ради виникло у зв’язку з тим, що М.ДОБКІН перебуває в “прохідній” частині списку Партії регіонів до Верховної ради України, і в Харкові ширяться чутки, що він не відмовиться від місця в парламенті. В такому випадку хтось інший повинен бути виконувати обов’язки мера міста