Сьогодні, 23 березня, в Секретаріаті Президента відбулась церемонія нагородження лідера Громадянського блоку «ПОРА-ПРП» Віталія Кличка орденом «Золота Зірка» відзнаки Президента України «Герой України». Про це повідомляє прес-служба президента.  Вручаючи нагороду, Президент України Віктор Ющенко подякував видатному українцю за те, що він зробив для України.

Віталій Кличко зазначив, що відзнака «Герой України» є не лише визнанням того, що він вже зробив, але й великою відповідальністю перед Україною за те, що він для неї зробить у майбутньому.  В.Ющенко та В. Кличко обговорили  також хід виборчої кампанії та ініціативи Громадянського блоку Пора-ПРП у майбутньому парламенті.

«Я знаю, що ця висока нагорода  – оцінка моєї праці, моєї спортивної діяльності, і це дуже велика відповідальність за майбутнє України,  – зазначив Віталій Кличко. – Я докладу всіх зусиль для того, щоб наша країна процвітала, і кожен, хто тут живе, пишався тим, що він українець. Я зроблю все для того, щоб гідно нести відповідальність за цю нагороду».

Відео дня