Акціонерне товариство закритого типу “Фінансова компанія “Авантаж” (Україна, Харків) готове вкласти у розвиток авіаційного комунального підприємства “Міжнародний аеропорт Харків” 28 млн. дол.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської міської ради, робоча група з розробки концепції розвитку та механізму залучення інвестицій в АКП “Міжнародний аеропорт Харків” після розгляду кількох варіантів визнала інвестиційну пропозицію компанії “Авантаж” найпривабливішою серед інших. Пропозиції консалтингової компанії “Вігор” (Україна, Харків), а також корпорації “Global Invest Co” (США, штат Кентуккі, місто Лексингтон) фахівцями були визнані як такі, що не відповідають інвестиційному повідомленню АКП “Міжнародний аеропорт Харків”.

За даними прес-служби, на сьогодні компанія “Авантаж” надала свій бізнес-план, відповідні банківські гарантії та інші документи, які підтверджують, що вони готові за рахунок власних ресурсів та своїх партнерів вкласти близька 28 млн. дол. у поетапне будівництво нового пасажирського терміналу в Харківському аеропорту. Решта дві організації, які подали заявки, запропонували тільки посередницькі послуги з пошуку інвестора.

Відео дня