Вибрані ті, хто «спотворюють» інформацію.

Київ. 25 січня, УНІАН. 50 експертів визначили двох журналістів, які заслуговують на номінацію «Унітаз року». Про це повідомив керівник політичних та гуманітарних програм Центру суспільного розвитку «Інтер-Акція» Валерій Фісун на прес-конференції в агентстві УНІАН.

Він зазначив, що саме очолювана ним організація виступила організатором акції «Унітаз року», яка «присвячена такому ганебному явищу нашого суспільства, як «брудна» журналістика».  За його словами, 50 експертів Центру моніторили українські ЗМІ  та дали оцінку роботи журналістів у 2017 році.  «Це наші знайомі, друзі в різних регіонах» з Ужгорода, Львова, Житомира, Києва, Запоріжжя, Дніпро, Харківка і «це відомі журналісти, політиків багато» - заявив Валерій Фісун.

Відео дня

Також, Валерій Фісун акцентував , що цей антирейтинг  Центр  суспільного розвитку «Інтер-Акція»   проводить вперше, але сподівається, що в подальшому проводитимуть щорічно. Адже, за його словами, вибрані ті журналісти, які неправдиво однобоко висвітлюють події і за матеріальні блага «спотворюють» інформацію.

Керівник політичних та гуманітарних програм Центру суспільного розвитку «Інтер-Акція» Валерій Фісун поінформував, що куплено два унітаза і «переможці» будуть повідомлені по призи і про те, що вони можуть приїхати і їх забрати. «Думаю, що в наш економічних час це буде гарна підтримка для них»- пожартував він наприкінці заходу.