Київ. 22 грудня. УНІАН. За оцінками Громадянської мережі ОПОРА, найбільш інтенсивні кампанії у об’єднаних територіальних громадах напередодні виборів 24 грудня проводили кандидати від місцевих організацій політичної партії «Блок Петра Порошенка» та ВО «Батьківщина».

Про це заявив аналітик ОПОРИ Олександр Клюжев під час прес-конференції в УНІАН щодо проміжних результатів спостереження за першими місцевими виборами у ОТГ.

«За нашими оцінками, найбільш інтенсивні передвиборчі кампанії проводили кандидати від місцевих організацій політичної партії «Блок Петра Порошенка» і ВО «Батьківщина»… В більшій кількості територіальних громад найбільш інтенсивні кампанії розгорнули саме кандидати від «БПП», - сказав він.

Відео дня

За його словами, найбільш інтенсивною така кампанія є у «БПП» у 24 громадах, у «Батьківщини» - у 19 громадах.

«Інші парламентські політичні сили, за нашим порівняльним рейтингом з точки зору виключно агітаційної активності, не є в лідерах», - додав Клюжев.

Як повідомляв УНІАН, 29 жовтня у 201 ОТГ відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.