Київ. 20 грудня. УНІАН. Проведення Євробачення та лібералізація візового режиму у 2017 році вирішили багато іміджевих питань для України.

Про на круглому столі в  УНІАН, організатором якого виступив Український Інститут аналізу та менеджменту політики, заявив політолог Руслан Бортнік.

"Цього року було багато і позитивних подій, позитивних процесів. Про це також треба пам'ятати. Євробачення, яке пройшло в нашій країні, візова лібералізація безумовно створюють такі досить позитивний фон, вирішили багато іміджевих питань для нашої країни", - заявив він.

Відео дня

Зокрема, за його словами, лібералізація візового режиму зняло напругу на ринку праці в Україні.

"Що стосується лібералізації візового режиму - зняло напругу на ринку праці. Тому що дозволило багатьом українцям напівлегально, нелегально, але працювати за кордоном", - сказав Бортнік.

В роботі круглого стола на тему: "Україна 2017-2018 на порозі чи на роздоріжжі"  брали  участь провідні економісти, експерти та політологи, зокрема, Руслан Бортнік, академік Анатолій Пєшко, Дмитро Разумков, Валентин Гладких, Кирило Молчанов, Микола Спірідонов, Владислав Дзвідзінський, Валентин Гайдай, Денис Гаєвський, Дмитро Марунич, Кость Бондаренко, Назар Крицкалюк, Сергій Нуждін, Юрій Гаврилечко.