Київ. 13 грудня. УНІАН. Проживання в котеджному містечку за межами мегаполісу покращує якість життя й доставляє нові емоції. Таку думку висловила на прес-конференції в УНІАН українська актриса й телеведуча Лілія Ребрик, яка придбала заміський будинок у компанії Evrodim.

«Ми завжди мріяли про будинок із власним двориком, власним простором, але завжди не вистачало якогось поштовху, щоб зрештою його придбати... Адже ми живемо задля позитивних емоцій, задля радості, й ми повинні це собі дозволяти. Тільки ми можемо зробити своє життя кращим, емоційнішим, красивішим, натхненнішим, усе залежить від нас самих. Тому ми зважилися на цей крок», - сказала вона.

Ребрик повідомила, що вона із родиною довго обирала місце, де придбати житло за містом, але зупинилася родина саме на котеджному містечку будівельної компанії Evrodim, оскільки саме там дуже мальовнича природа, ліс і озеро, що, безумовно, створює настрій і надихає.

Відео дня

При цьому телеведуча зазначила, що на сьогодні повністю в заміський будинок вона переїхати не готова. «Поки це варіант, куди поїхати на вихідні, це привід створити собі вихідні, тому що роботою ми можемо себе завантажити в будь-який день і не шукати ці приводи. Хоча всі мені кажуть, що дуже скоро, вже маючи цей будинок, я не зможу не переїхати туди остаточно, й ці 40 км від міста взагалі не вважатимуться відстанню», - зазначила Ребрик.

Вона підкреслила, що в першу чергу це величезний плюс для дітей, адже вони зможуть гратися, бігати, й усе це на природі. «Нарешті заведемо собаку, про якого так наполегливо просить наша донька Діана», - додала Ребрик.

Довідка УНІАН. Будівельно-інвестиційна компанія Evrodim.com заснована в Києві в 2005 році. Evrodim.com - одна з найбільших компаній, що розвивають будівництво котеджних містечок і індивідуальних котеджів у Київському регіоні. За роки роботи в будівельному бізнесі компанія здала в експлуатацію 17 котеджних комплексів.